vrijdag 20 juni 2014

Uitstap Planckendael

Samen met de kinderen van het Ganzenbord zijn we in het station van Heide de trein opgestapt om naar Planckendael te gaan.






Nadien moesten we de lijnbus op. Wat hadden we toch een pech: de bus in panne gevallen.. Gelukkig was er iets verderop een bushalte waar we maar een kwartiertje moesten wachten op de nieuwe bus! 




Aangekomen in Planckendael konden we meteen het park binnen om de diertjes te bewonderen, tussendoor te spelen, sommige diertjes te aaien.. Eerst de nodige afspraken maken en we konden van start gaan. Reuzeleuk was het!!















's middags gingen we lekker ons lunchpakket opeten. Dat hadden de ooievaars meteen gezien en probeerden stiekem een boterhammetje weg te nemen. De ooievaars zijn er één keer in geslaagd, maar nadien hebben ze de wedstrijd toch verloren!







De 'kevereter' hebben we ook teruggevonden in de zoo! Hier zal hij de letterkevertjes en Profesorette Odette niet meer lastig vallen! Oef!




Na een dagje stappen, was het al snel weer tijd om naar huis te gaan. Gelukkig konden we op de hulp van de treinconducteur rekenen en zorgde hij ervoor dat we netjes naar het juiste perron stapten.